Help

Meldpunt fraude bijstandsuitkering

Uitkeringsfraude gemeente Ede melden

Belangrijke informatie
Met dit formulier meldt u het vermoeden van uitkeringsfraude. De persoon ontvangt de uitkering van de gemeente Ede. Bij het invullen van dit formulier hoeft u uw naam niet te vermelden. Dit mag wel. Wij gaan vertrouwelijk en zorgvuldig om met de informatie die u ons geeft.

De melding
In dit formulier vragen we om zo veel mogelijk details over de fraude en de persoon waarover u informatie wilt doorgeven. U hoeft niet alle gegevens in te vullen, het kan zijn dat u sommige dingen niet weet. Vul dan in wat u weet, zo kunnen wij een onderzoek starten.

Heeft u vragen over het formulier? Neem contact met ons op via telefoonnummer 140318.
Hoe vult u deze aanvraag in
Links staan de onderdelen van `Inleiding` tot `Verzenden`. Vragen waar wij altijd een antwoord op willen hebben herkent u aan dit sterretje *, maar ook aan het lichtblauwe invulveld. Als u een verplicht veld verkeerd of niet heeft ingevuld, verschijnt onderaan de pagina een toelichting.

De knop `Volgende` wordt pas actief als u alle verplichte vragen heeft beantwoord. Met de knop `Terug` kunt u altijd weer terug naar een eerder ingevuld onderdeel.

Contactgegevens

Betreft de fraudemelding een persoon die een bijstandsuitkering ontvangt van de gemeente Ede en woont deze persoon ook in de gemeente Ede?Ontbrekende of foutieve waarde

Vragen met een * moet u verplicht beantwoorden.

Remove File

0ce08b759432156c52b88093c67ae12269f7880f
Ok
Het formulier is verstuurd
Review form-validatiemeldingen
Kon actie niet voltooien
Bevestiging