Help

Inleiding

Met dit formulier kunt u melding maken van een archeologische vondst.
Voordat u verder gaat met invullen
Tijdens het melden van uw archeologische vondst(en) is er de mogelijkheid om foto's toe te voegen. Zet deze bestanden vast digitaal klaar op een schijf-locatie op uw computer, laptop of tablet.
Wat doen we met uw gegevens?
In het formulier worden alleen gegevens gevraagd die nodig zijn voor de verwerking van uw aanvraag. Nadat u op verzenden klikt gaat het ingevulde formulier via een beveiligde verbinding naar de gemeente Ede en wordt bewaard in uw dossier.
 
Klik op de knop `Volgende` om het formulier te starten.

De vondst

Omschrijving vondst

Ontbrekende of foutieve waarde
Ontbrekende of foutieve waarde
Ontbrekende of foutieve waardeProbeer de vondst zodanig te beschrijven, dat iemand die de vondst nooit heeft gezien, toch een beeld kan vormen over hoe de vondst er uit ziet.
Graag met vermelding hoe zeker deze is
Graag met vermelding hoe zeker deze is

Locatie

'Voor alle meldingen van archeologische vondsten vragen wij u om zo nauwkeurig mogelijk te zijn, maar niet nauwkeuriger dan u zeker weet. Bijvoorbeeld: als u nog weet dat u een vondst in mei 2018, maar niet meer welke dag, dan is ‘mei 2018’ voldoende.'
Ontbrekende of foutieve waardeLocatie, zo exact mogelijk. Dit kan met een x/y coördinaat, een adres (straatnaam, huisnummer en woonplaats) of een duidelijk topografisch kaartje.
Ontbrekende of foutieve waardeBijvoorbeeld: met een metaaldetector
Bijvoorbeeld: wat voor terrein/bodem, akkerland of stort bij een bouwplaats
Archis is het registratiesysteem van de RCE. Een meldingsnummer wordt toegekend aan elke vondst die bij de RCE gemeld wordt.
Vragen met een * moet u verplicht beantwoorden.

Remove File

a1896a9712edd0c4310427560e91ed37fdb295e6
Ok
Het formulier is verstuurd
Review form-validatiemeldingen
Kon actie niet voltooien
Bevestiging